Ons aanbod
Meer dan runderen alleen Allemaal natuurlijk gekweekt
Onze passie: de buitengewone runderrassen Blonde d’Aquitaine, Limousin, Parthenais en West-Vlaams Rood en het unieke hoenderras Schorenaer. Die kweken wij en onze geaffilieerde kwekers zelf.
Wij leveren u ook graag varkens-, lams- en kippenvlees. Van zorgvuldig geselecteerde kwekers die onze passie delen voor natuurlijk gekweekte dieren. Bij ons vindt u alles om uw klanten te verwennen met premiumvlees.
Eigen slagersatelier Van kwartier tot kogel
U wil uw rundsvlees zelf ontbenen? Dan leveren we u halve runderen, kwartieren en andere karkasdelen. In het andere geval, laat u het uitbenen aan onze ervaren versnijders en leveren we u uitgebeende karkasdelen en handige PAT-delen (prêt-à-trancher) vacuüm verpakt.
De ambachtslui in ons slagersatelier maken voor u en uw klanten ook heerlijke bereidingen klaar, zoals américain, carpaccio, brochettes en burgers.
U verlangt ons vlees geportioneerd volgens uw wensen, verpakt in schaaltjes (trays) onder beschermende atmosfeer (MAP) en geëtiketteerd met uw verkoopprijzen? Ook dat kan. We nemen u graag nog meer werk uit handen.
Optimale logistiek Gegarandeerd vers
Alleen vers vlees behoudt zijn sappigheid en zijn smaak. Diepvries is absoluut uit den boze! Onze optimale logistieke keten verzekert dat ons natuurlijk gekweekte vlees in de kortst mogelijke tijd tot bij u komt.